logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Copywriting

 / Copywriting

Copywriting är ett begrepp som är vanligt förekommande inom reklam- och PR-branschen. När man pratar om begreppet syftar man vanligtvis på kvalitativ textproduktion. Det omfattar alltså texter som främjar ett företag, en tjänst, en produkt, en idé eller till och med en person.

En del konkurrenter vill gärna förknippa copywriring med produktion av SEO-vänliga texter. Vi vill å andra sidan dra en tydlig gräns då begreppen är helt olika. Vi ser stora skillnader, särskilt utifrån ett grammatiskt och kvalitativt perspektiv.

SEO-vänliga texter produceras oftast utifrån sökordsvolymer och andra rankningsfaktorer på Google. Copywriting handlar dock om högkvalitativa texter utan några som helst misstag, slarv eller fel.

I vårt team har vi duktiga och välutbildade copywriters som erbjuder bra och professionella texter i världsklass. Vi skriver på både svenska och engelska men har också kapacitet för andra språk.

Som kund kan du antingen välja att köpa nyproducerade texter eller låta en av våra copywriters förbättra en befintlig text. Vid nyproducerade texter debiteras kunden för varje artikel eller text.

Om du har några frågor om tjänsten eller vill beställa texter, vänligen kontakta vår kundservice på 08 501 645 40 eller via e-post. Fullständiga kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida.