logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Leadgenerering

 / Leadgenerering

AdNordic erbjuder Lead Generation inom hela Europa. Vi samarbetar med två marknadsledande grossister och erbjuder helhetslösningar inom insamling, försäljning och uppdatering av leads och databaser.

Insamling av leads

Majoriteten av våra kunder vill nå ut till målgrupper inom specifika och avgränsade segment. För att säkerställa att vi levererar relevanta leads kan det ibland krävas att vi genomför en insamling innan leveransen sker. Det finns olika insamlingsmetoder beroende på vilket segment våra uppdragsgivare vill vända sig till. De allra vanligaste insamlingsmetoderna sker via e-post, telefon, undersökningsmaterial, tävlingar på sociala medier eller olika landningssidor.

Nedan kan du läsa hur respektive insamlingsmetod ser ut i praktiken.

Insamling av e-postadresser

Vi skickar ut e-postmeddelanden till en målgrupp för att samla in önskad information. Ett exempel kan vara att vi kontaktar kommuner för att få tillgång till information om pågående projekt, kontaktuppgifter till olika beslutsfattare, direktörer, politiker och projektledare.

Kontakt- och adressinsamlingar via telefon

Kan se ut på flera olika sätt. Den vanligaste metoden är att vi kontaktar ett föreningar, organisationer, företag eller myndigheter för att samla in nödvändiga uppgifter. Metoden är effektiv och kan appliceras även på privatpersoner. Utgående telefonsamtal kan också användas av företag som vill uppdatera sina befintliga databaser och kontakter till kunder.

Undersökningar på nätet
En väldigt enkelt och snabbt tillvägagångssätt. Undersökningar kan genomföras på sociala medier eller i ett e-postutskick. Efter att tillräckligt många mottagare/deltagare svarat på frågorna kan listan exporteras i Excel och levereras till kund inom 24 timmar.

Kontakta oss för att få offert eller prata med en säljare.