logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Om AdNordic

 / Om AdNordic

AdNordic grundades 2012 genom en sammanslagning med 500 Media i Kalmar, ett studentföretag som grundades av två medie- och entreprenörsstudenter. Ett år senare flyttades verksamheten till Blekinge och expanderade därefter till Medelhavsön Malta. I dag arbetar med kunder från hela världen och erbjuder tjänster på 4 olika språk. I vår egen kundportfölj har vi också 13 egna varumärken.

Vår vision är att alltid ligga ett steg före våra konkurrenter. Detta ställer givetvis höga krav på både oss, vår teknologi, kompetens och personal. Organisationen genomsyras i sin helhet av tre budord:

Motivation – AdNordic tar alltid hand om sin personal. Vi ser till att motivationen alltid finns där, även under de allra tuffaste dagarna. Detta kan ske genom bonusar, ansvar, utmärkelser och gåvor för bra arbete.

Glädje – Det ska vara roligt att arbeta hos oss. Varje team ska bestå av både gamla, nya, erfarna och oerfarna medarbetare. Vi tror att blandade och multikulturella organisationer genererar både kunskap, glädje och motivation.

Entreprenörskap – Vi har en väldigt unik strategi för att involvera medarbetarnas intresse för företaget, våra kunder och vår framgång. Istället för att arbeta med samma projekt åtta timmar får varje medarbetare en storkund, ett projekt eller ett varumärke att arbeta med under en viss tid. Detta bidrar till att varje medarbetare får en bättre överblick över faktorer som ekonomi och budget. Rätt inställning, attityd och engagemang kan också leda till mer ansvar inom bolaget.