logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

SEO Content

 / SEO Content

SEO-vänliga texter, även kallat SEO Content, är ett begrepp som syftar till sökmotorvänligt textinnehåll på en webbsida. Innehållet är sökmotororienterat och styrs oftast av sökvolym, sökord och branding.

För att ranka bättre i olika sökmotorer krävs det att texten på din webbsida är optimerad och justerad efter det som dina kunder söker efter. Men att ta fram sökord och skriva texter på egen hand kan vara både tidskonsumerande och ansträngande.

Vi hjälper dig att skräddarsy unika, läsarvänliga och SEO-vänliga texter. Om du vill etablera dig på andra marknader kan vi även erbjuda översättningar.

Fördelar med SEO-vänliga texter från AdNordic

  • Vi erbjuder texter på flera språk. I vår språkportfölj erbjuds svenska, engelska, maltesiska, kroatiska, serbiska och bosniska.
  • Samtliga författare har en akademisk bakgrund. Detta innebär att all produktion är högkvalitativ och att det svenska språket tas på största allvar. Det finns inget som heter felstavningar eller särskrivningar i vår organisation.
  • SEO-anpassade texter såväl som SEO-vänliga texter kommer generera ett ökat trafikflöde på din webbsida.
  • Bättre rakning i Googles resultatlista vid sökning på specifika sökord.
  • Exponering för nya kunder.

Många har fel

Många tror att SEO-vänliga texter endast produceras för sökmotorer. Det här påståendet är felaktigt. Texterna vänder sig i första hand till läsaren. Tanken är att tillfredsställa läsarnas intresseområden och att presentera innehållet de söker efter.

För att uppnå ett bra resultat krävs det att texterna på din webbsida är relevanta. Innehåll som inte klassificeras som relevant kan få leda till att din webbsida får en sämre rankning på Google. I värsta fall kan den uteslutas av helt.

Försök hålla textflödet så naturligt som möjligt. Ta bort onödigt radavstånd och gör rubrikerna till riktiga rubriker genom att placera ut lämpliga rubrikattribut t.ex. H1, H2, H3. Lägg även in länkar i texten till andra sidor på din webbplats.

Kan jag lägga in bilder och videoklipp?

Bilder och videoklipp kommer inte påverka din rankning. Videoklippen kan dock få besökarna att stanna kvar längre på sidan. Längre besökstid är uppskattat ur ett SEO-perspektiv. Tänk på att inte ladda upp för stora bilder.

Har ni några referenskunder?

Vår kundportfölj består av en rad lyckade uppdrag. Vissa texter har dessutom uppmärksammats av Sveriges ledande mediekanaler. Bland dessa finns nyhetstidningar och magasin som Expressen, Aftonbladet, Posh24, Schlagerbladet och många fler.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kontakta oss om du köpa SEO-vänliga texter eller om du vill ha mer information.